Tuesday, 2024-11-26, 2:28 PM
.:o2:. Clan FoReWeR
Main Page | gribu klanaa mans niks Nemo (bijusais niks snake un yoman) - Forums | Register | Log in
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
gribu klanaa mans niks Nemo (bijusais niks snake un yoman)
NemoDate: Thursday, 2007-08-30, 12:36 PM | Message # 1
Group: Removed

1.Vards? Martins
2.Uzvards? (neteigsu :P
3.CS niks? Nemo (bijusais niks yoman un snake)
4.Skaypa niks? yoman-lv
5.Cik ilgi spele CS? 2gadus
6.Kads parasti ir skills? good dazreiz medium :P
7.Tavs vecums? 12gadi
8.Kados serveros mes tevi varam pamanit spelejot? Cs-OuTFile.Oo.Lv Stell.oo.lv cs.gign.lv un protams vel daudzos
9.Kadreiz esi lietojis 4itus? jaa protams jebkurs ir lietojis 4itus

sakiet uz reiz nemat klanaa vai nee man neder nu deretu redzet kaa tu speelee nu tu es ilietojis 4itus tas jau ir slikti man neder tadas atrunas jaa vai nee uzreiz :@ :P

cuipis_gangstaDate: Thursday, 2007-08-30, 3:40 PM | Message # 2

. cool biggrin

Message edited by cuipis_gangsta - Thursday, 2007-08-30, 3:41 PM

BurnerDate: Thursday, 2007-08-30, 4:56 PM | Message # 3

1.Ko pats toreiz aizgaji no mums?
2.Vot re visi nav lietojusi 4itus,es piemeram savu muzu neesmu lietojis 4itus un man skils ir medium!
3. Runasim uzreiz ar tevi pa lietu,o2 serveri turesi? Ja ja tad runasim talak biggrin

NemoDate: Friday, 2007-08-31, 4:48 AM | Message # 4

hmmm serveri varetu turet prieks o2 :P BET tad tikai GnG vai Main jo tie man jau ir gatavi pilnigi war3 sh un parejos neturesu happy biggrin + es no oo.lv uz sava PC jums varetu web taisit tongue tongue tongue domaa tongue jaa vai nee ja nee tad es kratos prom uz visiem laikiem biggrin

Added (2007-08-31, 4:25 Am)
---------------------------------------------
ai vispar nee buus atkal kaa iepriekseejo reizi panemat mani klanaa tikai tapeec kad es taisiju Web angry tagat atkal gribat lai es turu serveri uz pc nu man jau tas butu sikums tongue tongue tongue tongue bet vnk ja es teiktu ka netturesu serveri nepanemtu mani 100% biggrin biggrin biggrin wacko vso bb <_< taisisu labak stell clan web no oo.lv tongue tongue tongue

Added (2007-08-31, 4:28 Am)
aaaa u vsp vel es varetu turet futbol serveri un final fantasty drosvien nezinat kas tas pa modu :Paa un Matrix mod vel varetu turet tongue

Added (2007-08-31, 4:48 Am)
vispar es izdomaju klanaa es nenaksu bet serveri turesu izvelaties kadu man turet : Final Fantasty , GunGame , futbol , Main , DM . ! izdomajiet smile aaa un vel es jums sito web varetu partulkot smile

BurnerDate: Friday, 2007-08-31, 9:53 AM | Message # 5

GnG serveri,jo es tikai tados speleju! Bet tad serverim vajadzetu ari normali stradat neka toreiz sh 2reiz pa nedelu biggrin

NemoDate: Friday, 2007-08-31, 3:01 PM | Message # 6

ok GnG vins buus on 24/7 jo man SH serveris prieks StellClan ar 24/7 on es zinosu kad busu pabeidzis GnG serveri smile nu vienigi 1 x nedela es rr Pc tongue

BurnerDate: Saturday, 2007-09-01, 3:27 AM | Message # 7

Nu tas jau pohuj galvenais lai vins pa dienu iet,lai mums tauta ir daudz! Jo tagad Squad serveri speleju tur daudz tauta,bet servers biski lago! Nu meigini pabeigt lidz skolai,jo savadak es nemaz nedabusu iemeiginat serveri!

NemoDate: Saturday, 2007-09-01, 8:08 AM | Message # 8

Ok surprised smile

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024Make a free website with uCoz